Over VVS Assuradeuren

VVS Assuradeuren heeft passie voor auto’s. We zijn al meer dan 45 jaar uitsluitend actief in de automotive branche en zijn dan ook trots op onze sterke en unieke positie in de markt. Dankzij ons specialisme zijn we in staat om innovatieve en verantwoorde producten en oplossingen aan te bieden. Op een deskundige wijze leveren we een totaalpakket aan schadeverzekeringen voor de zakelijke en de particuliere markt. In VVS Assuradeuren vindt de ondernemer een partner met kennis van zaken. Ons aanbod is erop gericht om voor de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen.

VVS Assuradeuren maakt deel uit van Volkswagen Pon Financial Services, een groep bedrijven in de automotive branche. Naast verzekeringen zijn er mogelijkheden binnen de groep voor financieringen, leaseoplossingen en aanverwante diensten.

 

Hoe kunt u ons bereiken?

Bezoekadres

Saturnus 1
3824 ME Amersfoort
Telefoon: (033) 453 49 00
Fax: (033) 453 49 01

Postadres

Postbus 422
3800 AK Amersfoort

VVS Hulpdienst

+31 (0)20 592 91 99
24 uur per dag bereikbaar

 

Werken bij VWPFS

Liggen jouw interesses in de verzekeringswereld én in de automotive, dan is VVS misschien wel de volgende stap in jouw loopbaan.

Via Volkswagen Pon Financial Services kun je solliciteren naar een functie bij VVS of bij onze zustermaatschappijen. Op de website van Volkswagen Pon Financial Services kun je meer over onze bedrijven lezen, vacatures bekijken en ook direct solliciteren.

 

Bekijk direct alle VWPFS vacatures.